Επικοινωνία

 

Κάντε κράτηση δωματίου επικοινωνώντας στα ακόλουθα στοιχεία!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

  ΜΗΤΕ 1247Κ122Κ0181500

  Διεύθυνση:

  Πρόσβαση

  Πρόσβαση

  Μπορείτε να φτάσετε σε εμάς ακολουθώντας διαφορετικές πολύ ενδιαφέρουσες διαδρομές.

  Μέσω της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου-Πατρών:

  • Από την έξοδο του Κιάτου:
   Διασχίζοντας ατέλειωτους αμπελώνες και γραφικά χωριά φτάνετε στην Στυμφαλία λίμνη με τον φυσικό υδροβιότοπο και το Μουσείο Περιβάλλοντος και Παραδοσιακών Επαγγελμάτων, με όμορφη θέα στην λίμνη. Στη συνέχεια μέσω του οικισμού της Λαύκας ακολουθείτε γραφική διαδρομή ανάβασης ανάμεσα σε αιωνόβια έλατα και φτάνετε στο διάσελο της Καστανιάς-Φενεού όπου κατηφορίζοντας ανοίγεται μπροστά σας το οροπέδιο του Φενεού με όλους τους οικισμούς να αναπτύσσονται ο ένας μετά τον άλλο στον περιμετρικό δρόμο που κυκλώνει αμφιθεατρικά τον Φενεάτικο κάμπο. 
  • Από την έξοδο του Ξυλοκάστρου:
   Ακολουθείτε την ανοδική πορεία προς τα Τρίκαλα. Περνάτε περιφερειακά των Τρικάλων και φτάνετε στην Καρυά (1330μ.Υ) με τα δάση ελάτων και αγριόκεδρων και την πανοραμική θέα στις κορφές της Ζήρειας. Στην συνέχεια ακολουθώντας εντυπωσιακή καταπράσινη διαδρομή και περνώντας έξω από τους οικισμούς του Άνω και Κάτω Ταρσού κατηφορίζετε στο Φενεάτικο οροπέδιο.
  • Από την έξοδο του Δερβενίου:
   Ακολουθείτε διαδρομή ανάβασης στον ορεινό όγκο με θέα στο βάθος τον Κορινθιακό κόλπο. Συναντάτε την υπόσκαφη Μονή της «Παναγιάς των καταφυγίων» και φτάνετε στην Ιστορική και βαθύσκιωτη Ευρωστίνη (Ζάχολη) με τα οπορωφόρα και τα τρεχούμενα νερά. Συνεχίζοντας την ανοδική σας πορεία, πάντα με πανοραμική θέα, φτάνετε στο διάσελο της Ζήρειας και στην συνέχεια κατηφορίζετε για τον Φενεό διασχίζοντας πλούσια δάση Κεφαλληνιακής ελάτης.
  • Μέσω της εθνικής οδού Κορίνθου-Τριπόλεως:
   Από την έξοδο της Νεμέας. Περνώντας από την Αρχαία Νεμέα με το Αρχαιολογικό μουσείο και το Αρχαίο στάδιο καθώς και τους περίφημους Νεμεάτικους αμπελώνες και πλήθος παραδοσιακών οινοποιείων, ανηφορίζετε στην διαδρομή για Σκοτεινή-Στυμφαλία και φτάνετε στην Στυμφαλία λίμνη. Στην συνέχεια μέσω του οικισμού της Λαύκας ανηφορίζετε προς Καστανιά και φτάνετε στο μοναδικής φυσικής ομορφιάς οροπέδιο του Φενεού.
  • Καλάβρυτα – Φενεός:
   Αν βρίσκεστε στα Καλάβρυτα (Ορεινή Αχαία) φτάνετε στον Φενεό ακολουθώντας μια πολύ όμορφη ασφάλτινη διαδρομή μιας ώρας. Περνάτε από το διάσελο του χιονοδρομικού κέντρου των Καλαβρύτων και κατηφορίζετε για τους Άνω και Κάτω Λουσούς, τα γνωστά επισκέψιμα Σπήλαια Λιμνών, την Κλειτορία, την Λυκούρια με τις πηγές του Λάδωνα και διασχίζοντας το διάσελο του Προφήτη Ηλία μπαίνετε στην περιοχή του Φενεού.